Ferhatpaşa Anaokulu

Vizyon: Çevresinde kabul gören, örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, kabiliyetlerini geliştirmek, temel haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah sınıfları: 07:45-–12:30 Öğle sınıfları: 12:40–-17:10
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK-3005

WEB - https://ferhatpasaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ferhatpaşa Mah. Atatürk Cad. Hasan Akın Sokak No 1 Çatalca/İstanbul Halk Eğitim Merkezi yanı

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - İstanbul´un en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi Çatalca kuzeyde Karadeniz, güneyde Büyükçekmece, doğuda Arnavutköy, batıda Silivri ve Tekirdağ ile çevrilidir. İlçe nüfusu 72.966´dır.

Ulaşım Çatalca´ya Yenibosna´dan kalkan 401, 402, 403 ve 404 no´lu Özel Halk Otobüsü hatlarıyla ulaşabilirsiniz. Bu hatlar Yenibosna-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-Çatalca istikametini takip ederek ilçemize ulaşırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 55 km, Çatalca ilçe merkezinde bulunmaktadır.